Повний життєвий шлях насіння кави — від збору і переробки плодів до чашки на нашому столі можна побачити циклічно, в результаті якого, наша улюблена кава набуває нові якісні і ціннісні властивості.
Отже, представляємо таємний цикл кави від плоду на кавовому дереві — до ароматної чашки кави:
Перший цикл – аграрно-виробничий, який вивчає, культивує і забезпечує отримання плодів кавового дерева.
Другий цикл – первинна обробка. На даному етапі, плоди кавового дерева приймають вид сировини, де на фабриках, в результаті термічної обробки, воно стає продуктом — зерновою смаженою кавою.
Третій цикл – смажену каву, після додаткового факторингу, а саме: сортування, змішування, помелу, розфасовки, упаковки — приймає якості товару потрапляючи в комерційні структури.
Четвертий цикл – остаточно ставши комерційним продуктом, кава з допомогою особливих форм приготування стає кінцевим продуктом – чашкою кави.
П'ятий цикл – за допомогою сиропів преміум якості, ми наповнюємо звичайну каву ароматом і смаком улюбленого сиропу Sweet Madam.
Comentarios