top of page

Барні сиропи в каву

Оновлено: 9 січ. 2019 р.


Навіщо в каву додавати сиропи? Елементарно: для смаку і кольору. Тому спектр барних сиропів широкий і різноманітний. Більш того, якщо вам надоїла традиційна кава, то можемо вас запевнити, що ароматний напій з барними сиропами ТМ Sweet Madam перевершить всі очікування.


Відомо, що будь-який сорт кави або ж суміш його сортів має свій власний смак і аромат. Ці смакові особливості досягаються різною обжаркю зерен, а добавка барних сиропів в каву – дає унікальний присмак.


На наш погляд, кращі поєднання:

1. Для міцної кави: сиропи Шоколад, Амаретто, Бейліз, Айріш крем.

2. Для будь-якого виду кави: горіхові сиропи Фундук, Фісташки, Арахіс.

3. Для легких напоїв: Карамель, Ваніль.

4. В неміцну каву: ягідні сиропи Малина, Полуниця, Черешня, Вишня.


Сиропи TM Sweet Madam дозволяють випити кожну чашку кави як в перший раз!




149 переглядів

留言


bottom of page