Американські панкейки
Американські млинці, іменовані панкейк, більше нагадують наші оладки. Вони досить товсті, але ніжні завдяки додавання соди, і дуже калорійні (тісто на жирному молоці або вершках).
У тісто для аромату кладуть корицю, і подають панкейкі з: кленовим сиропом, джемом, арахісовим маслом і свіжими ягодами. Це одне з найпопулярніших і звичних американських страв.
Азіатські аналоги млинців
Млинці в Азії часто готують на пару, і замішують з рисової муки з додаванням зеленої цибулі, а в якості начинки служить лапша з куркою, сир тофу і квасоля, так само блюдо дуже щедро посипається гострими приправами.
У Китаї популярні млинці з зеленою цибулею з тіста, яке заварюється окропом.
В Японії ж, спочатку печуть млинець, викладають на нього начинку, зверху заливають тестом і потім обсмажують з обох сторін. І часто, японські млинці подаються з імбиром і норі.
В Індії готують тонкі млинці доса. Подають їх з різними начинками і соусами, наприклад, чатні (традиційний соус, що відтіняє смак основної страви).
Comments